wandelcoaching

mariannevanzetten

Placeholder

Evenement beschrijving

Kom vrijblijvend een wandelcoachingssessie ervaren een geniet van het heuvelachtige bos en heide gebied van de Posbank. Tijdens deze sessie van anderhalf uur staat jouw ingebrachte ontwikkelvraag centraal.

Het voordeel van wandelcoaching is dat je door de buitenlucht en beweging ontspant. Er ontstaat meer ruimte in je hoofd en een beter vermogen om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Het wordt makkelijker zaken in perspectief te plaatsten en oplossingsgerichte te denken. Tijdens de wandeling bespreken we hetgeen dat jou bezighoudt. Dit mag van alles zijn, bijvoorbeeld faalangst, perfectionisme, overspoeld raken met taken door een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, conflictvermijdend gedrag, overanalyseren en piekeren enz.
Omdat veel HB-ers sterk zijn in analyseren en vaak weg zijn van hun gevoel, laat ik je onderweg beeldend werken met materiaal uit de natuur. Door de natuur te gebruiken als metafoor, kom je sneller tot de kern. Nieuwsgierig? Stuur me een mailtje en ik neem contact met je op. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Bezoekerscentrum Rheden,
Heuvenseweg 5A, 6991 JE Rheden, Nederland.

Meer informatie: