NIEUW…. intervisietool…. ‘BEGAAFDHEID OP JE BORD’

Astrid Loontjens

Placeholder

Evenement beschrijving

In de week van de hoogbegaafdheid geven Astrid Loontjens en Wendy Jacobs-Moonen een gratis onlinegesprek over de intervisie tool Begaafdheid Op Je Bord.

Astrid en Wendy hebben onlangs in samenwerking met Extrass Opleidingen een gloednieuw  ‘Op Je Bord’ product gelanceerd, te weten Begaafdheid Op Je Bord!

Het nodigt uit om op een interactieve wijze met elkaar in gesprek te gaan en samen met elkaar de verschillende kenmerken rondom (hoog)begaafdheid in kaart te brengen. Begaafdheid Op Je Bord is voor een brede doelgroep, van basisschoolkind, puber, adolescent, volwassene tot senior.

Begaafdheid Op Je Bord helpt je zonder oordeel te kijken. Tijdens de training leer je hoe je samen met je coachee, op creatieve wijze op onderzoek gaat.

​Wil je meer begrijpen over het leven, leren en denken met (hoog)begaafdheid? Zijn dit vragen die je wellicht bezighouden, waar je graag over in gesprek zou willen gaan? Begeleid je deze doelgroep, herken je jezelf in de kenmerken van (hoog)begaafdheid, wil je meer ontdekken, dieper nadenken, relaties en verbanden zien? Dan is Begaafdheid Op Je Bord dé manier om samen in gesprek te gaan.

Ben je geïnteresseerd, wil je zelf graag begeleider/coach worden, zodat je kunt werken met de uitdagingen van ‘Begaafdheid Op Je Bord’? Of wil je een coachingtraject volgen? Kijk dan voor meer informatie op de website www.extrass.nl

Als je je opgeeft voor een training tijdens de week van de hoogbegaafdheid, krijg je naast het bord, het schaalmodel van ons cadeau.

Geïnteresseerd in een gratis onlinegesprek over ‘Begaafdheid Op Je Bord’?

Maak dan een afspraak en stuur een mail naar:

Astrid Loontjens (iXi-je, talentontwikkeling voor begaafde kinderen en meer) [email protected]

of met Wendy Jacobs-Moonen (Red Moon coaching en more) [email protected]

We kijken dan samen naar een datum en tijdstip. Wij spreken je graag in de week van de hoogbegaafdheid!

Astrid en Wendy

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

C-Mill,
Jan Campertstraat, Heerlen, Nederland.

Meer informatie: