Huiskamergesprek voor ouder én kind met ongekend talent

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

> Ben je vermoedelijk (hoog)begaafd? Dubbel bijzonder? Voel je je anders of onbegrepen? Lijkt het dat alleen je de dingen die je nóg niet kunt worden gezien? Of heb je het gevoel dat je op de ‘handrem’ staat?

> Ben je ouder van een kind met ongekend talent en heb je het gevoel dat er niet uit komt wat er in zit? Zie je dat je kind vastloopt met zichzelf of in het dagelijks leven? Het gevoel dat je kind op de ‘handrem’ staat?

Met ‘De week van de hoogbegaafdheid’ voor de deur, organiseert Talenten.club op woensdagavond 11 maart 2020 van 18.30-20.30 uur een huiskamergesprek voor ouder van én kind met ongekend talent. Elk kind heeft talent. Soms verborgen en ongekend. 

In een ontspannen, huiselijke sfeer is er tijd en ruimte om samen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Vanuit kind én ouder oogpunt. 

Als ouder spreken we vaak óver een kind met ongekend talent. Waar we tegen aan lopen in de opvoeding, vanuit de omgeving of (onderwijs)wereld in getallen en gemiddelden. Echter, ook het kind met ongekend talent zit boordevol vragen en gedachten. Hoe komt het dat ik me zo ‘anders’ voel? Wat maakt me zo onrustig en ongeduldig? Waarom vragen ze nooit wat ik al wel weet? Hoe kan het dat ik mijn cito’s verknal? Hoe moet ik leren? Waarom snappen ze mijn humor niet? Of waarom krijg ik geen antwoord op mijn vraag?  

Herken je dit en lijkt het je fijn om andere gelijkgestemde kinderen en ouders te ontmoeten? Om samen van gedachten te wisselen, ervaringen, tips & tops te delen? Dan ben je op het goede adres. 

Meld je samen aan via [email protected] onder vermelding van ‘huiskamergesprek ouder en kind met ongekend talent’ voorzien van  naam en leeftijd. Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen, vragen we je vriendelijk om je vooraf in te schrijven. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van talenten.club Margarita Nawijn – (ECHA) specialist hoogbegaafdheid

Details

  • Organisator: Talenten.club | praktijk voor ongekend talent
  • woensdag 11 maart, van 18:30 tot 20:30
  • https://www.talenten.club
  • Prijs: € €7,50 per persoon

Aanmelden via e-mail:

Adres

Talenten.club | praktijk voor ongekend talent,
De Groene Boog 8, Enschede, Nederland.

Meer informatie: