Begaafdheid in Ontwikkeling

Lotte van Lith

Placeholder

Evenement beschrijving

Sta je groeigretig in het leven? Heb je een grote openheid richting nieuwe ervaringen of wil je deze openheid opnieuw faciliteren? Ervaar je emotioneel intens, denk je multidimensionaal en heb je een bruisende verbeeldingskracht?

Wees welkom bij dit webinar, een inspirerende bron aan zelfkennis en een ontmoetingsplaats voor de intense, bewust complexe mens.

Aan de hand van humanistische ontwikkelingspsychologie (waaronder de theorie van positieve desintegratie), kennis over creatieve processen en talrijke sprekende voorbeelden, leer je over de psychologische groeidynamiek en persoonlijkheidsgroei die samen kunnen gaan met de kenmerkende leer – & ontwikkelhonger van begaafde personen. We gaan aan de slag met zelfreflectie, genieten van de wijsheden van andere intense mensen en ontspannen met hier en daar een scheut gezonde zelfspot.

Kortom, een fijn feestje om begaafdheid op ervaringsniveau en vanuit een ontwikkelgericht perspectief te verkennen, herkennen en erkennen.

*Spreker*

Lotte van Lith is docent en senior trainer begaafdheid en de psychologie van ontwikkeling aan o.a. de School of Thinking (Vrije Universiteit Brussel) en Novilo Talentbegeleiding, verzorgt op internationaal niveau lezingen en is individueel begeleider van begaafde adolescenten en volwassenen. Binnen haar bedrijf A Lot Of Complexity (www.alotofcomplexity.com) begeleidt ze tevens levendige studiedagen en (online) cursussen voor zowel particulieren als professionals. Ze is bekend om haar kennis van de theorie van positieve desintegratie en in 2016 ontving ze de Mensa Fonds Awards in de categorie ‘Werk’ voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van hoogbegaafd talent. Medio 2021 komt o.a. van haar hand het boek Intens Mens (lyrische reflecties op begaafdheid, zingeving en meer) uit.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom (online),
wordt doorgegeven bij aanmelding.

Meer informatie:

  • Telefoonnummer: 0612224245